ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Софи Маринова шокира майки

Софи Маринова шокира майки

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Софи Маринова

Фолк звездата Софи Маринова втрещи млади майки, които се възмутиха от това, че ромската перла най-спокойно припалва цигара, след като обяви на всеослушание, че е бременна с второто си дете.

Въпреки че би трябвало да се съобрази с факта, че бебето не бива да се подлага на вредни въздействия, певицата не може да се откаже от забранените за бременните удоволствия.

Не е ясно дали изпълнителката очаква момче или момиче. Порасналият вече Лоренцо, който е плод на любовта ѝ с бащата на Дачо - Петър, с нетърпение очаква появата на бебето. Той е много доволен, че ще бъде батко.

Софи имаше дълга връзка със сина на мъжа си, който беше с нея няколко години. Така той беше едновременно и брат, и втори баща на малкия Лоренцо. След няколко раздели и събирания Софи окончателно го отряза и той се ожени и дори има дете.

Софи не иска да разкрива кой е таткото на бебето, което очаква, но е твърдо решена да отгледа детето си напълно сама. Певицата отдавна е свикнала на пълна самостоятелност, макар че си признава, че от време на време ѝ се иска да може да разчита на силно мъжко рамо.

Преди време тя намираше утеха във връзки, които не продължаваха дълго поради нейно решение, тъй като тя не иска да се обвързва отново и да изпитва разочарования. Според нейни близки нежеланието ѝ да се обвърже е заради провалената ѝ навремето сватба с Дачо, която бе отменена, няколко дни преди певицата да стане булка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest