ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Кали пази куп лоши спомени

Кали пази куп лоши спомени

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Кали

Фолк звездата Кали, която се изяви във ВИП брадър, броени месеци след като на бял свят се появи третото ѝ дете, пази цял куп лоши спомени, но въпреки това е заредена с положителна енергия.

Един от спомените ѝ за лоши случки дори е във вид на татуировка върху корема ѝ, където са изписани големи йероглифи за късмет. Те прикриват белег от катастрофа, която едва не се оказала фатална за певицата.

Освен това в съзнанието на певицата са все още живи моментите, в които тя е влизала в схватка с представители на силния пол. Днес изпълнителката без притеснение говори за тези моменти, които навремето са я сринали психически за известен период.

Тя с тъга си спомня за момента, в който неин почитател, когото мислела за добър приятел, измамил доверието ѝ. Певицата, която го познавала бегло от доста време, се съгласила на джентълменското му предложение след участието ѝ в известно заведение да я закара до тях.

В колата обаче се разразила истинска буря, тъй като намеренията на почитателя на певицата изобщо не били джентълменски. Неприятното преживяване разтърсило фолкзвездата не само физически, но и психически.

Въпреки това тя не се е превърнала в мъжемразка, но след тази случка веднага променила отношението си към прекалено мили спрямо нея фенове и не си позволявала да се сближи с тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest