ezine.bg»Статии»Любопитно»Какво да сготвим за романтична вечеря

Какво да сготвим за романтична вечеря

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k474
Романтична вечеря с куче
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Всички знаем, че ключовият момент в една връзка, който поддържа тръпката в отношенията и ни прави истински щастливи, е романтиката. Никога не забравяйте за нея и я поддържайте жива непрестанно.

С напредване на времето обаче мнозина оставят на заден план бленуваната романтика. Ако сте попаднали в този капан, направете нещо, за да я съживите. Като романтична вечеря например. По този начин едновременно ще се насладите на партньора си с всичките си сетива, а след това ще имате и желание за още нещо.

Едно от условията за ефектна романтична вечеря, е това тя да е на свещи. Изгасете лампите и запалете разноцветни ароматни или обикновени свещи, за да потънете в приятна и нежна атмосфера.

Друго условие, е вечерята да е на пода. Застелете избраното място с покривка за маса и ще постигнете екзотично усещане. Кой знае, след това тази маса може да се превърне и в сцена на други действия.

Храната за романтичната вечеря трябва да е лесна и вкусна. Идеята на цялото начинание е да се сближите, а не да изпъквате с кулинарните си умения, като приготвите някое сложно и засукано ястие и тристепенно меню. Разбира се, ако ви бива в кухнята и за вас приготвянето на празнично меню не е трудност, още по-добре.

Добре е приготвената храна да е подходяща за похапване с ръце. Най-подходящи са хапки, плодове или малки сандвичи, с които да може да се храните взаимно.

При романтичната вечеря е добре да облечете нещо оскъдно и със секси бельо. То трябва да предразполага към по-скорошното им сваляне. Освен това не прекалявайте с грима и най-вече с парфюма. Всичко трябва да е леко и загатнато.

Облечете еротично бельо за вашата секси вечеря

По време на вечерята докосвайте устните му с пръсти. Хранете се един друг, това предразполага към нежни ласки.

Но най-важното по време на романтичната вечеря, е да се подготвите за едно невероятно романтично изживяване и да забравите всички табута и предразсъдъци. Отпуснете се и оставете на сетивата си да се насладят на интимността, която цари помежду ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest