ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Златка спряла да се вози на джип

Златка спряла да се вози на джип

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Златка Димитрова

Плеймейтката Златка Димитрова, която през последните месеци се изявява като хиперактивна в благотворителни каузи, се вбеси от клюката, че има три джипа.

Още по-грозен е слухът, че парите за луксозните автомобили хубавицата трупала от парите, които събирала за каузите, в които участва. Златка, която през тази година преживя много голяма трагедия, е посветила цялото си свободно време, за да помага на хора в нужда.

След като не успя да стане майка, брюнетката започна да участва в много благотворителни кампании и сама организира такива. Тя едва намира време за светски изяви, тъй като предпочита да посвещава свободните си часове на събития, организирани за някой в нужда.

Нямам джип отдавна, коментира клюката плеймейтката, която събира не само парични суми, но също така и дрешки, памперси и детски храни за бебета и деца, които мизерстват.

Тъмнокосата фурия дори призова всички свои приятели да се тестват за съвместимост на стволовите клетки с момиченце, което има нужда от трансплантация, и самата тя отиде на изследването.

Дългокраката красавица, която в неделя отново организира благотворително събитие за детенце с увреждане, е на мнение, че хората, които не искат да помагат на нуждаещи се, не би трябвало поне да пречат на останалите да се посвещават на благородните каузи.

Белият джип, който е обявен като мой, е на моя приятелка, която ми помага с превоза, обясни в социалната мрежа Златка, за да изясни въпроса за това на кого е луксозното возило, в което са я виждали.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest