ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Албена Михова създава нови звезди

Албена Михова създава нови звезди

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Албена Михова

Актрисата Албена Михова е изправена пред новото за нея предизвикателство да създаде цяла плеяда от нови звезди. Блондинката отваря след броени дни школа за театрално майсторство.

Актьорският курс, който ще ръководи русокосата фурия, ще се проведе в театър Сълза и смях. Според клюката почти не са останали свободни места и Албена вече записва напиращите за следващия курс.

Актрисата, която показа талант за превъплъщения в шоуто Като две капки вода, иска да предаде уменията си на новото поколение. Според нея всеки талантлив актьор трябва да има свои последователи.

Малцина обаче се осмеляват да направят решаващата крачка и да отворят своя школа, най-вече защото мислят, че няма да съберат достатъчно кандидати да станат актьори.

Михаил Билалов

Звездата от сериала "Под прикритие" Михаил Билалов откри през лятото школа, където обучава желаещи да играят в киното. Той им разкрива тайните на естественото поведение пред камерата.

Школата на Билалов се намира в тузарски апартамент в центъра на столицата и актьорът обещава на тези, които се справят най-добре, да ги препоръча на видни наши режисьори.

Албена Михова също смята, че може да подготви учениците си не само за театрални изяви. Тя се справя добре пред камерата и отдавна го е доказала с участията си в Бай Брадър и в Пълна лудница.

Блондинката е убедена, че някои от нейните ученици ще имат голямо бъдеще както в театъра, така и в българското кино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest