Ezine.bg»Статии»Интимно»Сигурни знаци, че партньорът ви изневерява

Сигурни знаци, че партньорът ви изневерява

Изневяра

Мнозина психолози защитават хипотезата, че щом една жена смята, че половинката ѝ изневерява, то най-вероятно това е самата истина. Въпреки това, женската интуиция съвсем не може да се приеме като детектор на лъжата.

Доста често чувства като страх и несигурност могат да замъглят ясната ви преценка. Ето защо днес ви предлагаме списък, благодарение на който може да си отговорите на някои важни въпроси.

Разбира се, не е нужно да пускате хрътки по следите на вашия приятел, ако има съвпадение на едно или две неща, просто имайте едно наум.

1. Вашият сексуален живот се е променил радикално

Има двойки, при които сексът никога не е бил приоритетно занимание. Въпреки че това не е особено мотивиращо, още по-лошо е, ако сте имали активен сексуален живот и той изведнъж претърпи рязък завой.

Ако половинката ви постоянно е уморена и няма желание за плътски ласки, определено има защо да се притеснявате. Това не винаги се дължи на факта, че намира сексуално удовлетворение в чуждо легло. Има хора, които се чувстват емоционално напрегнати и гузни, когато имат чувства към друг човек.

Мъж изневерява

2. Партньорът ви е изключително потаен

В днешно време това се отнася най-вече за техниката. Няма нищо лошо, когато един човек държи на личното си пространство, но когато не изпускаш електронните си устройства от поглед съвсем не изглежда нормално.

Ако ви прави впечатление, че половинката ви носи телефона си навсякъде, необичайно мълчалив е, когато получава съобщения, или отива до магазина за незначителни неща с телефон, по-добре се подгответе за разговор.

3. Неговите навици са се променили

Когато делите общ покрив с един човек, вие малко или много свиквате с неговите ежедневни навици. Ако напоследък вашият партньор отделя повече внимание на външния си вид, не е изключено да се опитва да впечатли човек от срещуположния пол.

4. Винаги заема в отбранителна позиция

Надали някой обича досадните гаджета, които се съмняват във всяко нещо. Но ако при най-елементарни въпроси от ваша страна, партньорът ви заема отбранителна позиция, нещата не отиват към безоблачно бъдеще.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest