ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Как мъжете показват любовта си без думи?

Как мъжете показват любовта си без думи?

Любов
Дървена детска игра за добра памет
Препоръчано за деца:
Дървена детска игра за добра памет
38.00 лв.
Виж ››

Толкова е лесно да кажеш на някого, че го обичаш, но мнозина мъже запазват гръмките обяснения в любов за по-късен етап от връзката. Въпреки това една жена винаги се надява да чуе тези 2 толкова любими и романтични думи. Разбира се, има още стотици начини, които могат да издадат дали вашият любим ви обича.

Действията понякога са по-красноречиви от великите думи и когато става дума за любов, е наистина важно да се научите как да изразявате и различавате обичта без думи. Ако разпознавате половинката си в някое от изброените действия, бъдете спокойни, защото той е хлътнал до уши по вас.

1. Отделя цялото си време и внимание

Без значение колко е зает, един човек винаги трябва да намери време за тези, които обича. В забързаното ежедневие, в което живеем, е напълно възможно той да има много важни задачи и срещи, но ако редовно ви звъни или пише съобщение, просто за да разбере как сте, бъдете сигурни, че той ви обича. Същото важи и ако след уморителен ден в офиса, приятелят ви намери време и сили да ви заведе на вечеря или кино. Важното е да оценявате тези малки жертви, а не да ги приемате за даденост и негово задължение.

2. Изслушва ви внимателно

Обич

Мъжете имат лошото качество да правят поне няколко неща едновременно, докато вие говорите. Но ако вашата половинка слуша внимателно всичко, което казвате, то най-вероятно него наистина го интересува вашата история. Разбира се, не се обиждайте, ако отвърне поглед, докато му разказвате за детето на фризьорката или за онази рокля, която сте видели на някоя витрина. Все пак всяко търпение си има граници, а със сигурност и вие не слушате с особен ентусиазъм кой е вкарал гол и кой е получил жълт картон на снощния мач.

3. Опитва се да ви улесни

Изключително мило е, когато видиш, че партньорът ти е измил чиниите или е хвърлил боклука, без да го подсещаш. Въпреки че може да изглежда изключително битово и незначително, това е поредното доказателство, че той ви обича истински.

4. Прави всичко възможно, за да се усмихнете

На всеки се случва да има лош ден. Но положението става коренно различно, когато половинката ви изтича до магазина, за да ви купи от любимите бонбони или не спира да ви разказва смешни истории, само за да види усмивката на лицето ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest