ezine.bg»Статии»Мода»Модни Икони»Супермоделите, които някога са били бедни

Супермоделите, които някога са били бедни

Адриана Лима
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Много модни критици са на мнение, че ерата на супермоделите се е изчерпала през 90-те години и днес няма подходящи манекенки, които с гордост да носят тази титла. Други пък застъпват тезата, че съвременните красавици са повече от достойни да се нарекат супермодели.

Истината със сигурност е някъде по средата, но независимо дали дългокраките чаровници, които гледаме със затаен дъх по страниците на модните списания, са супермодели или не, никой не може да отрече ангелската им красота.

И понеже много хора смятат, че те са достигнали върха в кариерата си благодарение на безграничните финансови възможности на техните родители, днес ще разбулим този мит. Запознайте се с хубавиците, които някога са живеели съвсем скромно и едвам са преживявали.

Жизел Бюндхен

1. Жизел Бюндхен

Русокосата бразилка, чието лице украсява почти всички кампании на световните модни брандове, определено не е била хранена със сребърна лъжичка. Жизел Бюндхен има цели 5 сестри, една от които е нейна близначка.

Финансовото положение на семейството ѝ съвсем не е позволявало разточителство, дори напротив. Малките красавици е трябвало да правят огромни икономии от битов характер – те са се къпели заедно, за да намалят сметките за вода и са спали в една стая на двуетажни легла.

2. Адриана Лима

Въпреки че в момента има огромно семейство, което я обожава, знойната бразилка съвсем не е израснала в такова. Адриана Лима е отгледана в строги католически традиции от майка си и баба си.

Наталия Водянова

Бащата на красивата брюнетка изоставя семейството, когато Адриана е едва на 6 месеца, което малко или много се отразява и на финансовото състояние, което зависи единствено от майката на супермодела.

3. Наталия Водянова

Руската перла започва да набира все повече популярност в модния свят. Тя вече има 4 деца, но това съвсем не й пречи да е един от най-желаните модели. До 6-годишна възраст животът й наподобява истинска приказка – тя има от всичко и по много.

Но положението се усложнява, когато една от сестрите й се ражда с церебрална парализа. За да свържат двата края, Наталия е принудена да продава плодове и зеленчуци на улицата от 10-годишна възраст.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest