ezine.bg»Статии»Красота»Карибски тен за няколко часа

Карибски тен за няколко часа

Нина НордНина Норд
Джедай
2k376
Карибски тен за няколко часа
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Ако нямате възможност да отиде през зимата на Карибите, а искате да изглеждате погалени от слънцето, изберете между солариум и бронзант. Кремовете за изкуствен тен стават все по-популярни, защото солариумът “краде” от свободното ви време.

Освен това можете да регулирате степента на наситеност. Днес сте мулатка, а след седмица – леко златиста. За да се радвате на идеален цвят без петна, преди да нанесете бронзанта, изстържете кожата си с ексфолиант или луфа. Така няма да има разлика в цвета.

Нанесете крема сутрин. Ако го правите преди лягане, той ще се размаже от въртенето ви в леглото. Защитете косата си, устните, веждите и ноктите, защото бронзантът ще ги боядиса трайно. Намажете устните, веждите и ноктите с мазен крем, а косата приберете под шапка за душ.

Нанасяйте бронзанта на суха чиста кожа. Преди това намажете кожата с хидратиращ крем, но изчакайте 15 минути, за да попие добре.

Бронзантът трябва да се нанася върху тялото с плъзгащи движения отдолу нагоре. Естествените гънки на тялото, коленете и лактите трябва да покриете с много фин слой.

Карибски тен за няколко часа

Гърбът ви е недостижима зона. Помолете някой близък да ви асистира. За да избегнете ефекта на маска върху лицето ви, намажете под брадичката и цялата шия. Не забравяйте слепоочията и ушите.

За да не потъмнеят дланите ви, трябва да нанасяте бронзанта с помощта на тънки латексови ръкавици. Не се обличайте поне 2 часа след процедурата, не сядайте и не лягайте, особено върху светли повърхности.

През първите два-три дни след бронзирането не носете бели дрехи и не спете върху бели чаршафи. Ако резултатът не ви удовлетворява, веднага се изкъпете и с помощта на луфа и ексфолиант изчистете бронзанта от кожата си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest