ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Камерън Диас: Не съм бременна!

Камерън Диас: Не съм бременна!

Нина НордНина Норд
Джедай
2k382
Камерън Диас

Холивудската звезда Камерън Диас, която неотдавна се омъжи за музиканта Бенджи Медън, направо се побърква от нерви от слуха за евентуалната ѝ бременност.

Според холивудските клюкари точно на бременността на актрисата се дължи внезапното ѝ решение да сключи брак с новия си любим. За да опровергае слуховете, че ще става скоро майка, актрисата пие бира на публични места.

Близки на актрисата обаче са на мнение, че решението на блондинката да се омъжи е продиктувано от досегашните ѝ връзки, които така и не завършиха с брак.

Камерън е чувствителна и всеки път преживява тежко раздялата с любимия, особено пък ако тя не е по нейна инициатива. Според слуховете Камерън е преживяла най-зле раздялата си с Джъстин Тимбърлейк, както и факта, че скоро след раздялата им той се ожени за колежката ѝ Джесика Бийл.

Джъстин Тимбърлейк

Преди това Камерън трябваше да търпи постоянните шеги на медии и свои колеги заради разликата във възрастта между нея и Джъстин. Камерън беше сгодена за колегата си Джаред Лето, който освен че спечели Оскар, се изявява успешно и като певец. Сватбата обаче бе отменена.

Преди време Камерън излизаше и с колегата си Мат Дилън, но така и не се стигна до по-сериозно решение за съвместния им живот. Клюкарите в Холивуд шушукат, че е крайно време актрисата да стане майка, но явно тя още не е готова да жертва няколко месеца от живота си, за да сменя памперси и да будува нощем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest