ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Как да имаме устни като на Анджелина Джоли

Как да имаме устни като на Анджелина Джоли

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k451
Анджелина Джоли
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
Практичен аксесоар за вашия дом:
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
49.00 лв.
Виж ››

Една от най-сексапилните актриси на нашето време - Анджелина Джоли, пленява както мъжки, така и женски сърца. И коя жена не е мечтала поне веднъж за сочните и плътни устни на звездата. Безспорно именно устните са ключът към сексапилното ѝ излъчване.

Най-лесният начин да се сдобиете с подобни устни, е пластичната хирургия. Рисковете, които крие тя обаче, в комбинация с непосилната за мнозина цена, карат все повече дами да потърсят естествен начин за постигането на този ефект. Козметиката е много по-приемлив и евтин вариант. С малки трикове могат да се постигнат чудеса. Ето как:

Почистете добре и хидратирайте устните си. Като основа нанесете малко фон дьо тен. С негова помощ се прикриват естествените пигментни петънца по кожата. Освен това помага да прецените добре линиите на устните.

С бял молив за очи леко очертайте естествените контури на устните. Също с него очертайте устните, като ги направите малко по-големи, извън естествените линии.

Върху белия молив повторете с молива за устни, който сте избрали за грима си. Той задължително трябва да е в същия цвят като червилото ви.

Плътни Устни

Червилото се нанася с фина четчица за устни. Движението трябва да е надолу към брадичката, не нагоре. Нанася се няколко пъти, тъй като е по-нетрайно от молива.

Върху червилото се нанася още малко количество фон дьо тен. Той се разнася и върху новото очертание на устата.

Имайте предвид, че светлите нюанси на червилото отразяват светлината. Поради това колкото по-светли цветове използвате, толкова устните ви ще изглеждат по-плътни и сочни. В противовес тъмните цветове абсорбират светлината и визуално правят устните да изглеждат по-тънки и малки.

Разбира се това не е единственият начин устните ви да изглеждат по-пищни. Друг вариант е да навиете малко парче салфетка или носна кърпичка, докато придобие диаметър на половината на този на молив.

Анджелина Джоли

Така го поставяте под долната или горната си устна точно върху венеца. Този вариант обаче е успешен само за направата на по-интересна снимка, тъй като ще ви е трудно да говорите с хартия в устата.

Друг трик, който много момичета прилагат, е гланцът за устни. Колкото по-лъскав е той, толкова по-големи ще изглеждат устните ви. Той задължително се нанася върху червило. Освен това, един от изпитаните трикове е нанасяне на гланц само в централната третина на устните. Така те оптически се уголемяват.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest