ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Бабините поверия за любовта

Бабините поверия за любовта

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k149
Любов
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Според бабините поверия различни поличби още на първата ви среща могат да предскажат каква ще бъде връзката ви. Нашите баби казват да обръщаме внимание на детайлите, защото те са знаци от съдбата.

Ако намерите цвете на пътя, когато отивате към мястото на първата си среща, трябва да сте сигурни, че новият ви партньор ще ви обича вечно. Ако намерите предмет, който наподобява подкова, също ви очаква късмет.

Необвързаните, които се спънат на първото стъпало, скоро ще се влюбят. Ще се влюбите и ако се спънете на прага на мъжа или жената, от която се интересувате.

Двойка

Добра поличба е и ако се спънете на равно място. Това означава, че в бъдеще ви чака безоблачен любовен живот. Малките неприятности на жените по време на първа среща като бримка на чорапа също свидетелстват за дълбока любов.

Ако намерите изгубена сватбена покана или друг предмет от сватба, също ви чака щастие в любовта. Тези талисмани обаче трябва да се подминат, а не да ги взимате със себе си. Любовни приключения ви очакват и ако ви замирише на череши.

Най-голямото свидетелство за приближаваща любов е натрапчивото желание на всички ваши познати да променят прическата ви. В древността е съществувал обред, при който жената, на която предстои да се омъжи, задължително сменяла прическата си.

Вярва се, че ако първата целувка на двойката е по Новолуние, те ще стигнат до олтара и ще се радват на стабилно финансово състояние.

Предложение

За да бъде щастлива любовта им, двойките не трябва да си уреждат срещи на мостове или кръстопът. Не трябва да се целуват и на стълби, тъй като според поверията това бързо ще превърне любовта им в ненавист.

Никога не трябва да подарявате на половинката си нож, ръкавици, брошка или часовник, защото това вещае скорошна раздяла.

Според бабините поверия най-добрият ден за предлагане на брак е петък. Щастлив камък за влюбените е тюркоазът, тъй като неговият цвят символизира постоянството.

В деня на предложението годениците не трябва да се снимат заедно, за да не се разделят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest