ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»И звездите на Диапазон помагат за спасението на малкия Йоан

И звездите на Диапазон помагат за спасението на малкия Йоан

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Йоан

И звездите на Диапазон Рекърдс решиха да помогнат за спасяването на малкия Йоан от Враца. Русокосият сладур трогна цяла България с усмивката си и много хора допринесоха за набирането на средства за лечението му.

Златокосото момченце се прочу като Малкия принц, защото силно напомня на героя на Екзюпери. Вече всички го наричат по този начин, независимо дали са чели книгата за момчето, пристигнало от астероид.

На седми февруари пет звезди на компанията - Кристина, Гергана Димова, Наско Терзиев, Ашли и Веселина ще пеят в Plazza Dance Center в столицата. Изпълнителите обещават страхотен купон и са подготвили най-новите си песни.

Те са твърдо решени да превърнат благотворителния концерт в истински празник за душата. Петимата изпълнители признават, че много се вълнуват от предстоящия купон в чест на малкия Йоан.

Йоан Кръстев, който е само на две годинки, е поразен от най-коварното заболяване. Детето трябва да бъде оперирано в средата на февруари в немска клиника, за да се избегне разпространяването на болестта.

Изпълнителите на музикална компания Диапазон Рекърдс искат да покажат на всички колко е важно да бъде запазен детският живот. Те ще превърнат нощта срещу неделя в незабравимо преживяване, което ще помогне за събирането на средства за оцеляване на малкия сладур.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest