ezine.bg»Статии»За Дома»Съвети за дома»Романтична украса у дома за Свети Валентин

Романтична украса у дома за Свети Валентин

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k139
Любовна Украса
Стилен черен сушилник за съдове - 44 см
Практичен аксесоар за вашия дом:
Стилен черен сушилник за съдове - 44 см
53.00 лв.
Виж ››

Ако искате да изненадате приятно половинката си за празника на влюбените – Свети Валентин, може да украсите дома си, създавайки романтична атмосфера в ежедневието си.

Декорацията ви за Свети Валентин трябва да показва, че е деня на романтиката и любовта, но това не означава, че трябва да заливате дома си със сърца и балони. Всичко трябва да е подредено с вкус и мярка.

Празникът не би бил истински без свещи и затова се снабдете с тях. Можете да подредите свещите в специални поставки, а ако вкъщи намерите и подходящи буркани, спокойно използвайте и тях.

Денят на влюбените от край време се свърза с червения цвят, тъй като червеното е символ на любовта и страстта, заради което няма как да избягаме от него на празника.

Свещи

Червени са розите и сърцата, които неизменно присъстват на празника всяка година. Можете сами да изрежете сърца от червена хартия и да ги поставите на масата, където ще вечеряте, и да разпръснете розови листенца между тях.

Хартиените сърчица и розови листенца могат да се залепят и върху свещи.

Може да украсите масата с хартиено дърво, окичено с картички с любовни признания, пожелания или сентенции за любовта. Ако сте от почитателите на плюшените мечета и балоните във формата на сърца, може да ги направите част от интериора си за 14 февруари.

Ако не сте от най-големите фенове на сърцата и плюшените играчки, може и да не ги използвате, но пак да създадете романтична атмосфера около себе си. Трябва да знаете, че пространството около нас се усеща и с останалите сетива.

Валентински Мъфин

За да ви замирише на любов, използвайте ароматни свещи, които да запалите в дома си. Ароматите са прекрасен начин да добавите нежност към стаята, а най-подходящ избор са свещите с аромат на цветя.

Музика във въздуха ще подейства точно като ароматните свещи. Ако с вашата половинка сте от достатъчно дълго време, така че да имате любими песни, направете микс от тях и ги пуснете на празника.

Друг вариант е да изберете нежна и галеща ушите музика по ваш вкус, но и такава, каквато да хареса и на половинката ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest