ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Кристо и любимата му правят бижута

Кристо и любимата му правят бижута

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Кристо

Рапърът Кристо и нежната му половинка решиха да докажат, че освен в любовта постигат разбирателство и в съвместната си работа. Красивата Кристин, с която музикантът дели покрив от известно време, стана модел на новата им колекция бижута и аксесоари.

Светлооката красавица позира с различни видове гривни, огърлици и други допълнения към облеклото, които двамата с Кристо измислили. Те залагат предимно на черните цветове и модерните напоследък колиета от едри мъниста, които се харесват от мъже и жени.

Кръстовете също са любим аксесоар на двамата. Всъщност страстта на Кристин към бижутата накарала музиканта да помисли дали може да превърне модните ѝ хрумвания в печеливш бизнес.

Кристо, който дълго време беше музикална половинка на Сантра, напоследък изостави съвместните си проекти с нея. Той има няколко хита с Лора Караджова, но напоследък записва с победителката от Х фактор Жана Бергендорф.

В личен план Кристо предпочита да не смесва музиката и любовта, затова е избрал момиче, което не е свързано с основната му работа. Въпреки това обаче двамата ще работят съвместно по създаването на нови колекции бижута.

Модната им линия, която засега все още не включва дрехи, ще може да се купува от техните почитатели след броени дни. Марката на звездната двойка е Кристо и Кристин и според създателите ѝ ще се хареса не само у нас, но и в чужбина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest