Ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Съпругата на Брус Уилис още е луда по него

Съпругата на Брус Уилис още е луда по него

Нина НордНина Норд
Джедай
2k327
Брус Уилис

Съпругата на холивудската звезда Брус Уилис Ема Хеминг все още е луда от любов по него. За да докаже чувствата си, 36-годишната красавица редовно публикува снимки с мъжа си в социалните мрежи.

На снимките обикновено двамата или са прегърнати, или се целуват, а Ема не забравя всеки път да сложи под снимката надпис, който да покаже колко много обича съпруга си.

Неотдавна двамата отпразнували шестата година от брака си, като партито се провело няколко дни след като Брус Уилис отбеляза с пищно празненство 60-годишния си юбилей.

С мъжа, когото обичам и за когото съм омъжена от шест години, аз винаги се чувствам като младоженка, написа чаровната брюнетка в социалната мрежа, за да докаже любовта си към Брус.

Деми Мур

Според клюкари в Холивуд Ема се престарава в желанието си да покаже на целия свят колко много държи на отношенията си с актьора. Двамата имат две момиченца - Мейбъл и Евелин.

От брака си с Деми Мур Брус Уилис има още три дъщери. И докато Брус и Ема не спират да си разменят целувки, с които пълнят социалните мрежи, Деми скърби по изгубената си любов както с Брус, така и с младия си съпруг Аштън Къчър.

След като се разведе с Брус Уилис, Деми се хвърли в прегръдките на младия и тогава неизвестен актьор, и му помогна да направи огромен скок в кариерата си. След което Аштън, за когото беше дори омъжена, я заряза заради по-младата ѝ колежка Мила Кунис.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest