ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Джони Деп не се развежда с Амбър Хърд

Джони Деп не се развежда с Амбър Хърд

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Джони Деп

Холивудската звезда Джони Деп няма никакво намерение да се развежда с младата си съпруга Амбър Хърд, въпреки слуховете за тяхната раздяла. За да докажат, че чувствата им са горещи, те се появяват навсякъде прегърнати.

Ефектната блондинка накара Джони Деп да промени отношението си към брака и да направи предложение въпреки злополучния си опит с бившата си съпруга Ванеса Паради.

Амбър Хърд, която е колежка на Джони, е популярна в Холивуд не само заради красотата и таланта си, а и заради страстта си към отношения не само с мъже, но и с красиви млади дами.

Заради Джони обаче тя решила завинаги да зареже това свое пристрастие и се е посветила изцяло и само на известния си съпруг.

Амбър Хърд

Преди няколко дни актьорът нарани сериозно ръката си по време на снимки на новата част от сагата за карибските пирати.

За да изглежда по-ефектно, Джони Деп е омотал ръката си с червена кърпа, която отдалече изглежда като кървава. Актьорът вече се възстановява от травмата и скоро отново ще се върне на снимачната площадка.

Той използва моментите на почивка от работата си, за да се наслади на красивата си съпруга, която привлича погледите, където и да се появи. Джони Деп не крие, че ще е щастлив, ако красавицата го дари с дете.

Той вече има две деца от Ванеса Паради - Лили Роуз Мелъди и Джак Джон, но ще се радва отново да държи в прегръдките си бебе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest