ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Забрави за подутия стомах с тези лесни съвети!

Забрави за подутия стомах с тези лесни съвети!

1 от 9 Снимки
1. Опитайте се да изключите от менюто си мазната храна, защото тя забавя храносмилането. Препоръчитална е консумацията на чистите източници на протеини;

Много хора, които се грижат за здравето си и спортуват активно, обръщат внимание и на това какво консумират. Ясно е, че храната и здравето са неизменно свързани, но в същото време поради забързаното ежедневие ние забравяме този факт и включваме в менюто си много трудно усвоими и трудно смилаеми продукти, които натоварват организма ни.

Естествено, не е лесно да сте информирани за всички трудно усвоими продукти и да се стараете какво трябва и какво не трябва да включвате често в менюто си, но е важно да спазвате някои правила, за да не се оплаквате от подут корем.

Не забравяйте, че стомахът е наричан втори мозък и че трябва да се грижите за него. Ето какво е важно да знаете за трудно усвоимите продукти, начина по който да приготвяте храната си и начина на хранене. Така ще накарате стомаха си да се почувства по-добре, а той, от своя страна, наистина ще Ви се отблагодари и ще Ви направи по-щастливи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати