ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Римските сандали - най-модерни това лято

Римските сандали - най-модерни това лято

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k141
Сандали
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Пъстри, забележими и екстравагантни ще са модерните обувки за лято 2015. Като хит сред тенденциите за сезона обаче се очертават т.нар, римски сандали, вдъхновени от Древна Гърция и Рим.

Римските сандали се отличават с каишките, металните закопчалки и дългите си връзки. Тези летни обувки са много леки, удобни и отиват дори на по-елегантните тоалети.

Римските сандали са само в един цвят. Тяхната богата украса се отразява единствено с преплетените връзки до коляното и малките метални акценти по закопчалките им. Актуалните цветове при този тип обувки са черно, кремаво, карамелено, зелено, лилаво, тюркоазено и синьо.

Обувките на платформа са втората най-хитова тенденция за летния сезон. Те трябва да преплитат 3 и повече цветове и да са възможно най-ексцентрични, украсени с цветя или пера. Тъй като те са по-шарени, препоръчително е дрехите ви да са без акценти по себе си и едноцветни.

Въпреки че са на висока подметка, обувките на платформа също са удобни и подходящи както за официален повод, така и за ежедневието, дори и за работа.

Римски сандали

Важното при техния избор, както и при останалите обувки на висок ток, е да си вземете точния размер за вас, понеже ако не са правилния номер, няма да се чувствате никак удобно, докато ходите с тях.

Сандали в метален цвят също са модерни това лято. Златисти, сребристи и бронзови обувки завладяха модния подиум при последните дефилета на гранд дизайнерите.

Те могат да бъдат както на тънък, така и на дебел ток, а с тях няма как да останете незабелязани. Цветовете им, подобни на благородни метали, правят обувките да изглеждат луксозни, но в същото време са подходящ избор и за ежедневния ви тоалет.

Модерни остават и обувките с дебел ток от миналия сезон. Това лято се завръщат и обувките с открита пета и заострен връх, които бяха популярни преди няколко години.

Ако се спирате на официални обувки, търсете само такива със заострен връх, съветват стилистите, понеже тенденцията на правоъгълните и квадратни връхчета на обувките вече отмина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest