ezine.bg»Статии»Интимно»Жените масово си фантазират за друг в леглото

Жените масово си фантазират за друг в леглото

Сексуални фантазии
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Почти половината от мъжете и жените си мислят за друг мъж или жена, докато правят секс с партньора си, показват резултати от изследване на известна марка за еротични играчки. 42 % от дамите и 46 на сто от господата си признават, че имат фантазии по време на секс за друг партньор, като най-често в мислите им са колеги или техни приятели.

Около 30 % от жените и 25 % от мъжете решават в някакъв момент да осъществят своите фантазии и правят секс с човека, който е бил в мислите им. В проучването са участвали общо 1300 души, като резултатите категорично показват, че 11 на сто от мъжете и 20 на сто от жените са си представяли как правят секс с шефа си.

В по-голямата част от тези случаи, става дума за невинни фантазии, обясняват проучващите от компанията за еротични играчки. Има и малък процент, които решават, че фантазията задължително трябва да бъде осъществена – това са около 8 на сто от дамите и 2 на сто от господата.

Бившата половинка също често присъства в мислите на мъжете и жените – 42 % от мъжете и 1/3 от жените са си представяли как правят секс с предишните си гаджета.

В друго изследване на учени от Университета Вермонт се посочва, че и двата пола изключително рядко мислят за своите половинки по време на секс. 80 на сто от анкетираните дами потвърждават, че в интимните им фантазии присъстват хора, с които нямат интимни отношения.

Любов

Много често се случва дори да не познават лично онези, за които имат сексуални фантазии, посочва се в проучването. Същото са си признали и 8 на сто от мъжете. Дамите си представяли най-често бившите си партньори, сочат резултатите от това изследване.

Голяма част от психолозите твърдят, че в сексуалните фантазиите няма нищо грешно и хората не трябва да се срамуват и притесняват от тях. Напротив - подобни фантазии могат дори да се окажат полезни за връзката между двама души, категорични са специалистите.

Разбира се, фантазиите не бива да се превръщат в реалност, докато сте обвързани с някого, поясняват психолозите. Специалистите съветват още партньорите да споделят помежду си сексуалните си фантазии – разбира се, имат се предвид онези, които могат да бъдат осъществят заедно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest