ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Как да избираме еспадрили

Как да избираме еспадрили

Еспадрили

Хората са обули еспадрили за първи път през 14 век в Испания. Както всеки може да се убеди от витрините на магазините, тези обувки не са спрели да бъдат обичани през вековете.

Разбира се, за това си има причини - еспадрилите са леки и удобни, с горна част от плат и с плетена подметка от коноп. Едно от доказателствата, че са модерни и удобни, е че всички известни личности, в това число дори Кейт Мидълтън, са се сдобили с поне един чифт.

С всяка изминала година разнообразието от цветове, материи и модели не спира да се умножава, така че сега е идеалният момент да добавите към гардероба си едни сладурски еспадрили.

Не е изключено да видите еспадрили на платформа и с повдигната пета - елегантни и подходящи за много случаи - с дънки и риза или с дълга рокля.

Ако ниските модели ви идват твърде обикновени, то тези еспадрили са си направо секси и приковават вниманието. За да сте съвсем в крак с модните тенденции, някои производители са се сетили да сътворят и модели с дебел ток, който е изключително удобен за носене и още по-лесен за съчетаване.

Сини Еспадрили

Те са идеални в жегата. Макар и със затворени пръсти и пети, естествените материали позволяват на крака да диша и да се поти, но без да се спарва и да излъчва неприятен аромат.

Повечето еспадрили се правят в ярки цветове или комбинации, защото точно в това се крие чарът им. Сладурските обувки сякаш викат „животът е шарен и пъстър! ”.

Ако се чудите с какво да носите новите си еспадрили, вариантите са много. Те се съчетават както с удобни летни рокли, така и с дънки. Аксесоарите, с които може да ги съчетаете, са дълги дървени гердани или множество цветни гривни.

Що се отнася до чантите, в ежедневието заложете на дългите през рамо торби, които ще поберат всичко най-нужно. Ако пък искате да направите впечатление с ярки нюанси, плетен клъч в цвета на еспадрилите ви ще седи просто чудесно.

Единственият им недостатък е може би това, че подметката се мокри при дъжд и наистина не са най-добрият избор за летните бури, но има и модели, на които подметките им са с естествен каучук и проблемът намира решение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest