ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Бързи и стилни прически за права коса

Бързи и стилни прически за права коса

Плитка
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Жените обичат понякога да променят нещо в себе си и обикновено започват с косите си. Ако обаче не сте привърженици на цялостните промени, включващи различен цвят на коса или смела прическа, днес сме ви приготвили няколко ефектни фризури, които са лесно постижими и в домашни условия. Всички те се получават повече от перфектно на дами с прави и дълги гриви.

Обикновена плитка

Плитките са просто невероятен начин да покажете красивата си дълга коса. Освен че е изключително лесно, сплитането на косата е и доста практично решение.

Ние ви предлагаме да започнете с плитка тип „диадема”, която да захванете с няколко фиби. Друг интересен вариант е цялостната дълга плитка, която после да увиете и фиксирате на тила. Така ще получите една доста ефектна разновидност на сицилианския кок.

Конска опашка

Дълга Коса

Това е още една красива прическа, която можете да постигнете у дома без много усилия. Всичко, което трябва да направите, е да вдигнете нависоко косата си и да я закрепите с ластик. Вдигнете горната част от опашката и леко топирайте, за да получите стилен обем.

Накрая, нанесете малко лак за коса и сте готови. Ако пък имате повод, за който искате да разнообразите ежедневната конска опашка, комбинирайте горното ни предложение с това. Оставете малко пусната коса от едната страна и продължете с връзването. След това сплетете малка плитка и я завийте около основата на конската опашка.

Бърз кок

Кокът е много актуален през тази година и е особено подходящ за дами с прави коси, защото изглежда гладък и добре оформен. Ако сте в романтично и секси настроение, то задължително трябва да опитате прическата разхвърлян кок. Най-добрата част от него е, че позволява да бъдете много изобретателни.

Всичко, което трябва да направите, е да вдигнете косата си на конска опашка и след това да я увиете около нея, докато достигнете до желаната форма и размер.

Ако пък дължината на косата не ви го позволява, използвайте специална гъба за кок, която ще придаде обем на фризурата. След това може да декорирате с кукленска панделка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest