ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Златка се готви за майчинство

Златка се готви за майчинство

Нина НордНина Норд
Джедай
2k382
Черната Златка
Снимка: Playboy

След като претърпя шок от трагедията с неуспешната си бременност, Златка Димитрова вече е намерила сили да се опита да бъде майка отново. Почти година измина от фаталния ден, в който красавицата загуби възможността да се радва на майчинството, и то броени дни преди термина.

Дългокраката плеймейтка, която от доста време е сериозно обвързана с приятеля си Миро, е твърдо решена да опита отново щастието от бременността. Голямата ѝ мечта е да си има близнаци. Въпреки че никога няма да преживее случилото се, Златка се надява, че този път нещата ще се развият добре.

Когато беше в напреднала бременност, Златка участва в клипа към песента на Йоанна Драгнева Силен и див. След трагедията русата певица, която ѝ е близка приятелка, предложила да се промени клипът и да бъдат изрязани сцените с големия корем на Златка, но плеймейтката не се съгласила, за да запази завинаги спомена от щастливото очакване.

Сега красавицата, която от известно време се е посветила на благородни каузи и дори създаде фондация в помощ на деца, смята да посвети целия юли на новия си проект, свързан с намерението ѝ да стане родител. Любимият ѝ, който изпълнява всяко нейно желание, я подкрепя в намеренията ѝ, защото и той е преживял тежко случилото се.

Брюнетката, която е от Бургас, ще прекара голяма част от лятото на плажа, защото е убедена, че спокойствието и слънчевите лъчи са най-добрият начин да се подготви за това, за което мечтае отдавна. Според Златка децата са най-важното, което може да създаде човек през живота си, и тя е решена да се бори докрай за сбъдването на мечтата си.

За разлика от други звезди, които също са преминали през този ад, Златка сама разказа на всички за трагедията, която я е сполетяла, за да не се стига до погрешно тълкуване и до клюки по неин адрес. Въпреки това се намериха много хора от светските среди, които злорадстваха по този повод.

Златка обаче обяви, че им прощава, защото не съди никого и че за нея е по-важно да се концентрира в бъдещето си, което е свързано задължително с превръщането ѝ в майка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest