ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»И Емануела напуска компанията на Джина Стоева

И Емануела напуска компанията на Джина Стоева

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Емануела

Масовото напускане на звезди от музикалната компания, където Емануела се превърна в топ певица, скоро ще приключи и с финала на нейните отношения с продуцента. Светлооката звезда, която се върна на работа два месеца след раждането, е разочарована от липсата на развитие и от спънките в кариерата си.

Емануела заяви, че е в добри отношения с продуцента си, но просто няма намерение да стои на едно място, а не вижда никакъв шанс за перспектива в тази музикална компания. Певицата роди преди броени месеци син на наследника на богатото семейство Диневи - Димитър, но не е предполагала, че това ще сложи край на звездната ѝ кариера.

Емануела се изявяваше като една от звездите на компанията и славата ѝ беше заплашила тази на колежката ѝ Алисия, която след раздялата си с Валери Божинов срещна известни трудности в музикалната си кариера. След като обаче за пореден път се сдобри с Ники Михайлов, клиповете ѝ излизат един след друг.

Заради скандал с Алисия наскоро Джина Стоева напусна същата музикална компания, където работи все още Емануела. Джина обясни, че е записала дует с Тони Стораро, но след няколко дни той се появил в Интернет като съвместна работа с Алисия.

Емануела

След като Джина Стоева обяви, че напуска, най-добрата ѝ приятелка и колежка Ивена също последва примера ѝ и реши да се самопродуцира, както прави Камелия, след като напусна нейния продуцент. Емануела, която твърди, че сама отглежда детето си, е много разочарована от факта, че след завръщането ѝ на работа тя има само една песен.

Амбициите на Емануела са много по-големи и тя е готова да работи като луда, за да ги осъществи. Тя тъпчеше на едно място в компанията години наред и мислеше да напуска, но една сутрин се събуди звезда и започна да прави само хитове.

Връзката ѝ със сина на продуцента - по-малкия от нея Денис - завърши без брак, а тя се хвърли в прегръдките на също така по-младия от нея богаташ Никола. След бърз развод тя роди момче на Димитър Динев, но според клюката двамата няма да живеят заедно.

Сега клюките са, че Емануела напуска, за да стане част от музикалната компания, която създаде звезди като Глория и Преслава. Певицата обаче не споделя намеренията си, за нея е важно в момента да приключи отношенията си със своя продуцент, като се надява да се избегнат съдебните битки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest