ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Скандал между Лили Иванова и рапър

Скандал между Лили Иванова и рапър

Нина НордНина Норд
Джедай
2k399
Лили Иванова

Клюки, че рапърът Сто кила е направил дуетно парче с примата на българската естрада Лили Иванова ще доведат най-вероятно до съдебно изясняване на ситуацията. Варненският музикант споделил, че е направил страхотно парче с Лили, но това се оказа само рекламен блъф.

Рапърът, чието истинско име е Явор, в последно време като чели нарочно се забърква в скандали. Освен че е казал, че с Лили имат страхотен общ проект, той е успял да влоши отношенията си с още няколко свои колеги от музикалния бранш.

Преди няколко месеца той участва в сбиване с рапъра Криско и според клюката успял да му разбие устата, като за целта си послужил с опаковка от енергийна напитка. След това пък вдигнал скандал на рапъра Спенс, защото смятал, че той го спъва по пътя му към спечелване на музикални награди.

Сегашната буря, която се задава откъм екипа на Лили Иванова, може окончателно да срине кариерата на варненския рапър. Той споделил, че след края на лятото ще стане факт дуетът му с Лили, който двамата записали и щял да се превърне в хит.

100 кила

Според него оставало само да се поработи върху записа, за да се превърне той в перфектно парче. Рапърът пояснил, че примата на естрадата пее, а той рапира в същото време. Това направо разбуни духовете в музикалните среди, тъй като за толкова много години Лили не се е съгласявала да работи с нито един рапър.

Единствената ѝ забежка извън естрадата беше изпълнението на хита Черна овца, с което Лили показа, че може да изпее песен от всеки музикален жанр и ще се справи добре. Явно Сто кила е решил да си прави реклама за сметка на Лили, но не е наясно какво смята да направи екипът на певицата по този повод, шушука се в средите на шоубизнеса.

Най-вероятно рапърът ще трябва да отговаря за изцепките си на доста официални места и тъй като Лили има влияние и приятели в музикалните среди, може да се стигне дори до там, че да му отказват участие дори от варненските клубове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest