ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Чантите клъч - задължителни за всяка жена

Чантите клъч - задължителни за всяка жена

Жана Г.Жана Г.
Новак
554249
Чанта Клъч
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Чантите клъч са станали модерни през 20-те години на миналия век и оттогава не са спрели да са актуален дамски аксесоар за всеки повод.

Днес чантите клъч са отново моден хит, тъй като са много удобни и добре допълват както спортно-елегантните, така и деловите тоалети.

Всяка модна колекция, която се представя на световноизвестните дефилета, представя чантите клъч. Първоначално този удобен дамски аксесоар допълвал само деловите класически костюми.

Днес чантите клъч са променили не само формата, а и размера си спрямо първите чанти от този тип.

Дизайнерите често допълват чантите клъч с изящни дълги дръжки, които са много удобни и позволяват чантата да се носи не само под мишницата или в ръката, но също така и да се носи през рамо. Често чантите клъч имат дълга красива верижка вместо дръжка, което ги прави още по-стилни.

Чантите клъч се изработват от различни материали, макар че първоначално те са се изработвали само от плат.

Клъч

Днес чантата клъч е допълнение към тоалета не само на зрялата дама или на деловата жена, но също така и на младите момичета, които предпочитат спортния стил на обличане.

Това, което не трябва да се забравя при избор на подходяща чанта клъч, е че тя трябва да допълва общата визия на дамата, като подчертава женствеността и елегантността.

Всяка любителка на модата има поне няколко чанти клъч в гардероба си, защото те се съчетават с различни стилове дрехи.

Въпреки че изглежда малка, чантата клъч може да побере достатъчно важни аксесоари и предмети, които всяка жена има в чантата си.

Освен че побира портфейл и мобилен телефон, чантата клъч често има специално отделение за малко шишенце с парфюм, а също така и за ключове и дребни предмети.

Днес се предлагат чанти клъч за пътуване, както и за официални приеми. Според световноизвестните дизайнери чантите клъч са универсален аксесоар за всяка жена.

По-изисканите чанти клъч се изработват от змийска или крокодилска кожа, украсяват се със скъпоценни камъни и благородни метали. Актрисите винаги избират чанта клъч за церемонията на наградите Оскар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest