ezine.bg»Статии»Интимно»Накарай го да те желае!

Накарай го да те желае!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Флирт
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Независимо дали сте сама, дали бленувате за далечен любим или искате да си върнете бившия – Алекс Картър има техника за вас.

Алекс Картър е известен треньор и експерт по отношенията и запознанствата. Той е посветил живота си на изкуството да помага на жените да се научат да получат мечтания мъж чрез изучаване на техниките на привличането.

Той е разработил система, която да помогне на жените да получат човека, когото искат, във всяка една ситуация. Всичките си знания и изследвания Картън е събрал в лесна за четене електронна книга: Накарай го да те желае.

В нея той представя не един и два нетрадиционни начина да накарате един човек да се почувства привлечен от вас. В книгата могат да се открият още съвети за справяне с проблемните взаимоотношенията и това как по-добре да разбираме мъжете.

Сред съветите на автора се открояват и някои, които всичко сме чували, но сме пренебрегвали. Според него именно там се крие причината на краха във взаимоотношенията. Въпреки многото съвети, които получават, повечето жени ги игнорират. По този начин обаче само си вредят.

Така например авторът съветва дори да не сте, винаги да се правите на заета. Не трябва да изглежда, че висите на телефона и го чакате да се обади, дори и да е така.

чат

Не се притеснявайте твърде много. Това, че не звъни през пет минути, най-вероятно си има своето логично обяснение. Просто почакай.

Чувствай се добре в кожата си. Едно от основните правила околните да те харесват и желаят е, на първо място, ти самата да се чувстваш добре и секси. Красотата се крие в излъчването, а когато се чувстваш секси, то и той ще те възприема по същия начин.

Обръщай внимание на външния си вид. Въпреки че звучи повърхностно, е добре да полагаш усилия за добрия си вид. Особено когато връзката е в началото, е крайно неподходящо да се разхождаш пред него с домашния си анцуг.

Съветите за начините за съблазън и добри отношения са много, но най-важното е, човек преди всичко да обича себе си. Когато го постигне, околните също няма да могат да ви устоят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest