Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Кейт Ъптън: Не ми пука какво мислят за мен

Кейт Ъптън: Не ми пука какво мислят за мен

Кейт Ъптън

Пищната Кейт Ъптън е родена през 1992 година в щата Мичиган, но израства във Флорида. Освен като модел сексапилната чаровница е популярна и като актриса. В интервю за списание Edit Кейт разказва какво ѝ е коствало, за да стане толкова популярна, какво мисли за хорската омраза и упреци, както и прекарва ли много време в социалните мрежи.

Американският модел с мерки 84-63-92 и височина 178 сантиметра е истински магнит за мъжките погледи. Нетипично за модел, Кейт има закръглени форми, които без свян показва в различни фотосесии – няколко пъти е била модел на Sports Illustrated. След като участва във филма Отмъщение по женски заедно с Камерън Диас, Кейт е обявена за новоизгряваща кинозвезда.

Разбира се, не всеки одобрява поведението ѝ, както и не всеки я намира за сексапилна или красива. В интернет пространството могат да бъдат намерени различни коментари за известните личности. Някои от тях са възхваляващи изказвания, а други целят единствено да обидят и накърнят достойнството на човека.

Кейт не прави изключение – по повод това обаче хубавицата споделя, че не се интересува особено от чуждото мнение. Дори шеговито подхвърля, че единственият вариант да се поинтересува какво мисли някой е, ако му е поднесла нещо, което тя е сготвила. Само на 22 години, Кейт споделя, че е свикнала с медийното внимание.

Според манекенката с естествен бюст интернет пространството може да бъде ужасно място. Това е и причината Кейт да бъде повече офлайн. Споделя още, че няма никакво желание да чете небивалиците, които се пишат по неин адрес и че колкото и да им се иска на хейтърите тя да се сломи, това няма да се случи.

Според блондинката омразата може да се окаже и полезна. Ако всички те харесват, това ще те направи мързелив и разглезен, смята Кейт. Затова се радва, че среща и критика по пътя си напред – така се развива по-добре и се амбицира повече. Смята себе си за силна жена и се възхищава на дамите, които могат да се справят сами с предизвикателствата на живота.

Кейт споделя и мнението си за социалните медии – обяснява, че в самото начало ѝ е било интересно. Последвала регистрация в Туитър заради нейните фенове, но по-късно осъзнала, че известните губят повече от социалните мрежи, отколкото могат да спечелят. Всички социални медии се превръщат в маркетинг, още един начин хората да се рекламират, категорична е сексапилната Кейт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest