ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Перфектна лятна визия в две стъпки

Перфектна лятна визия в две стъпки

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k462
Лятна визия
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
Практичен аксесоар за вашия дом:
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
49.99 лв.
Виж ››

Летните дни и нощи са време за почивка, щастливи моменти и купони. Всяка жена иска да изглежда перфектно във всеки един от тези моменти. Но времето като че ли все не стига. За да не сте от дамите, които отчаяно се провикват "Още само още 5 минутки! ", то е добре да се съсредоточите в двете основни стъпки, които ще ви подсигурят перфектна визия. Малко е нужно, за да се чувствате перфектно в кожата си.

Първата стъпка е гримът. През лятото трябва да забравим за тежките, опушени и кремообразни гримове. Времето е прекрасно и топло, а кожата трябва да диша. Една от най-големите грешки, е да нанесете няколко пласта грим, особено, ако сте под слънчевите лъчи.

Повечето съвременни жени не чувстват нужната увереност, когато са без грим. Без него обаче кожата придобива онзи така приятен загар, който отива на всеки. Имайте предвид, че естественото е на мода.

Ако все пак не можете да излезете напълно натурална, то се уверете, че използвате подходящите продукти. Фон дьо тенът трябва да е съобразен с тона на кожата. При избора му трябва да се вземе предвид, че през летните дни кожата потъмнява и сменя цвета си. Сменете обичайния фон дьо тен с по-тъмен такъв, или заложете на ВВ крем.

Когато нанасяте фон дьо тен през лятото, то нека това става само на проблемните участъци от лицето или тъмните кръгове около очите. Ако нямате подобни проблеми, продуктът е напълно излишен. Благодарение само на слънцето кожата ще блести с естествената си светлина. Има и гримове, които подхранват свежия вид на лицето през летните дни, но и с тях не трябва да се прекалява. Задължителен е единствено слънцезащитният продукт.

Летен грим

За плажа особено подходящ е гланцът за устни. Най-добри са тези със защитен фактор. За летните нощи пък може да изберете сенки в светлите тонове. Бронзовите биха отивали на всяко облекло. През лятото се използват по-твърди и сухи сенки, тъй като трудно се размазват. Погледът може да се отвори и с лека спирала. Тя, обаче, подобно на сенките, е само за вечерните събития и никога за плажа.

Втората стъпка към перфектната визия, е парфюмът. За летния период най-подходящи са леките и нежни аромати. Най-добри са цитрусовите и зелени аромати, които се причисляват към "студената" категория. Те се изпаряват бързо, не се наслояват натрапчиво и носят невероятна свежест. Ароматът на цветя от бялата гама - лилия, жасмин, тубероза, също могат да ви накарат да разцъфнете.

Изобщо, що се отнася до перфектната лятна визия, ключът е в семплото. Лекият гланц, нежният аромат, малкото дрехи и приятният загар са напълно достатъчни, за да сте ослепителни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest