ezine.bg»Статии»Звезди»Кийра Найтли показа дъщеря си

Кийра Найтли показа дъщеря си

Нина НордНина Норд
Джедай
2k391
Кийра Найтли

Холивудската звезда Кийра Найтли най-накрая реши да покаже дъщеричката си и се разходи с нея по скъпи бутици, за да й напазарува дрешки от световноизвестни дизайнери.

Малката Еди изобщо не се интересувала от това какво й купува майка й, а предпочитала да седи в кенгуруто, което носел баща й.

Кийра Найтли години наред криеше мъжа, с когото излиза - британския музикант Джеймс Райтън. След като забременя обаче, тя реши да сподели личния си живот с колеги и фенове и започна да се появява с него на светски събития и кино премиери.

Актрисата роди момиченце, но през първите три месеца от живота му го криеше и от камери, и от приятелите си. Само роднините на Кира и най-близките й приятелки можели да виждат новородената сладурана.

След като минаха три месеца, прочутата с ролята си в сагата за карибските пирати актриса сподели пред медиите, че дъщеря й се казва Еди.

След това прецени, че е време да се разходи с малката по магазините в компанията на папараци и специално повикала и таткото, за да може да личи колко много грижи полага той за момиченцето им.

Докато Еди се полюшвала в кенгуруто на гърдите на баща си, майка й трупала покупките от бутиците в Ню Йорк направо в бебешката количка на малката.

Кийра споделила пред приятелки, че не смята за разхищението изхарчените стотици долари за маркови дрешки на бебето си, защото това е първото й дете и тя трябва да се грижи да го възпита така че да има добър вкус. Според актрисата е важно стилът на една дама да се изгражда още от люлката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest