ezine.bg»Статии»Интимно»Той не изневерява, ако…

Той не изневерява, ако…

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k495
Той не изневерява, ако…
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Колкото и странно да звучи, има няколко фактора, които, ако са налице, намаляват склонността на мъжа да изневерява.

С какъвто се събереш, такъв ставаш

На първо място е максимата, че с какъвто се събереш, такъв ставаш. Мъжете се ръководят от стадното чувство и ако приятелите им изневеряват, то в даден момент те могат да се подведат по тях. Имайте предвид, че ако най-близките му редовно ходят по чуждо, то вашият приятел ще реши, че това е нормално и дори – правилно. Ако е обграден от свестни момчета, които ценят половинката си обаче, няма място за притеснение.

Голямото семейство

Той не изневерява, ако…

Второ в списъка с неща, които не позволяват на мъжа да кръшка, е голямото семейство и най-вече – дали е бил само дете. Когато семейството е голямо, той е научен как да се отнася с една жена. Ако е бил едно дете обаче, е напълно възможно да е израснал като егоист, който гледа само себе си и своите интереси. А това е предпоставка за изневяра.

Когато се чувстват ценени и обичани

Често срещана заблуда е, че мъжете изневеряват, когато са физически незадоволени. Истината обаче се оказва съвсем друга. Мъжете са много по-склонни към изневяра, когато не се чувстват ценени и най-вече - обичани от нежната си половинка. В повечето случаи дори се оказва, че мъжът не търси толкова физическия контакт в дамата, с която нарушава брачната си клетва, колкото разговорите и нуждата от разбиране и изслушване. После жените са били нежният пол.

Имате еднакви доходи

Интересна закономерност има и относно доходите на двамата партньори. Според специалистите идеалната среда е те да изкарват по равно. Когато мъжът изкарва повече пари от жената, има определен риск от изневяра. Ако пък жената доминира, то тогава той със сигурност ще кръшне.

Няма близки приятелки жени

Ако в обкръжението на мъжа има близки приятелки, това не означава задължително, че изневерява, но увеличава шанса това да се случи. Установено е, че по-голяма част от изневеряващите правят това с познати жени.

Слуша хеви метъл

Не по-малко странно е и научното твърдение, че ако мъжът слуша хеви метъл, вероятността да изневери е повече от малка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest