ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Моника Валериева ще съди Людмил Иларионов

Моника Валериева ще съди Людмил Иларионов

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k141
Моника Валериева

Моника Валериева е готова да изложи факти черно на бяло, с които да докаже пред обществеността, че никога не е изкарвала парите си като елитна проститутка, както намекна режисьорът Людмил Иларионов – Люси.

В предаването На кафе Моника не отрече, че е получавала предложения за секс срещу солидно заплащане, но никога не ги е приемала.

Доскорошната съквартирантка разкри още, че никога не е имала по-романтични чувства към актьора Станимир Гъмов, а излъчените разговори с Ернестина Шинова са монтирани и в откъсите, които сме гледали, не става въпрос за Гъмов, а за мистериозния приятел на Моника.

Тя отговори и на въпросите, свързани с Валери Божинов, покрай когото стана известна. Валериева каза, че с Божинов никога не са били интимни.

Срещали са се, когато той за кратко се раздели с Николета Лозанова, но отношенията им не са се развили, понеже нямало за какво да си говорят, каза Моника, намеквайки със знаци, че той е тъп.

Що се отнася до разваленото ѝ приятелството с фолк певицата Андреа, плеймейтката отказа да сподели причината, но твърди, че тя не е направила нещо, с което да обиди русата изпълнителка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest