ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Как да разберем дали едно момче ни харесва?

Как да разберем дали едно момче ни харесва?

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1528
Свалки
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Понякога е трудно да разберем дали едно момче ни харесва или не. Не знаем как да действаме и се чувстваме глупаво, защото не сме наясно дали ни харесва наистина или просто се опитва да си прави шеги за наша сметка, с които да се хвали пред приятелите си.

Достатъчно е да се вгледа едно момиче внимателно в езика на тялото на момчето, за да разбере дали то наистина я харесва или не. Когато едно момче си пада по определено момиче, то рядко успява да скрие това свое чувство и причината за това е, че емоциите му напират, а то не знае как да ги овладее.

Често се случва момчето, което харесва дадено момиче, постоянно да го гледа, без да откъсва погледа си от него. Ако учат заедно, момчето ще се опитва да остане насаме поне за няколко минути с момичето.

В момента, в който погледите им се срещнат, е много вероятно момчето да започне да гледа настрани или надолу, защото ще се притесни.

Ако момичето иска да отиде някъде, момчето всеки път ще му предлага компанията си, с което дори рискува да стане за смях пред приятелите си.

Харесване

Когато е поставено пред избор дали да излезе с приятели или да се опита да прекара малко време с момичето, което харесва, момчето ще предпочете да зареже приятелите си.

Когато едно момче харесва едно момиче, то ще се опита да му покаже това като му пише постоянно съобщения. В тях може да не показва истинските си чувства, но постоянно ще търси контакт с него.

Момчето може да не събере смелост да покани момичето на кино или да излязат някъде заедно, но ще си личи, че постоянно се опитва да каже нещо, за което няма достатъчно смелост.

Лесно се познава дали едно момче харесва едно момиче и по това дали търси някакъв физически контакт с него. Ако дори на шега го прегръща или пък го вдига уж на майтап, това е начин да покаже, че го харесва.

По време на контролно е твърде вероятно момчето да гледа момичето през цялото време, вместо да се концентрира върху това, което трябва да прави.

Ако момчето не събере сили, за да признае на момичето за чувствата си, причината най-вероятно е в страха му от отказ. Но често се случва момчето да пропусне по този начин шанса си и някой друг, който е по-уверен в себе си, да успее да излезе с момичето на мечтите му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
02.06.2019 16:51
Харесвам едно момче по голямо е от мен със 4 години и знае , че го харесвам. Един ден един от приятелите му го базикна със друго момиче и аз бях там и той дойде и каза , че това не е вярно и , че така си говори. Какво означава това.
0
1
Анонимен
Анонимен
09.01.2019 14:07
Аз харесвам едно момче то е с една година по голямо .
Когато се разминаваме по коридорите винаги се оглежда за мен.
Когато имах час по ФВС той чакаше пред салона.
Когато ходя на тренировки той ме кани да играя с него .
Харесва ли ме?
2
0
ayshen
ayshen
20.04.2016 19:52
Аз съм на 14 години. Харесвам едно момче от класа и сме за първи първа година в един клас. Първо с момчето бяхме просто съученици и постепенно се сближихме. Но аз не го харесвах. После започнах да го харесвам и до сега.Но една от най-добрите ми приятелки в класа каза че го харесва и просто се опитах да се откажа от него. Обаче моите други приятелки в класа знаят че аз го харесвам и ме подкрепят. Забелязах че всеки ден в училище когато аз просто гледам класа той ме зяпа и когато аз забележа това той почва да гледа настрани и се изчервява. Моите приятелки също го забелязаха,понеже той е най умният в класа но ме пита за нещо които е казал преди няколко дена. Пише ми постоянно, но аз не мога да повярвам че би ме харесал. Имам един въпрос:
1. как да разбера дали той ме харесва тоест да съм сигурна в това,без да се налага аз да питам нещо или някой от приятелите му,защото аз същ съм приятелка с момчетата от класа и знам че ще изтърсят всичко пред него??
19
4
плами
плами
10.02.2016 21:54
За това с погледите съм съгласна.Харесвам си едно момче от класа и го гледам и той като ме погледне му се усмихвам леко защото ме досрамява от сините му очи пробиващи моите...после гледам другаде,и когато той ме гледа и го погледна аз...той пък си отмества погледа..сега въпроса ми е той дали ме харесва
36
3