Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Изберете си спорт според зодията

Изберете си спорт според зодията

Спорт според зодията

Зодиакалните знаци имат голямо значение върху нашия живот, засягат не само съдбата и характера ни, но също така темперамента и сексуалността ни.

А някои експерти по фитнес смятат, че зодиакалните знаци дори оказват влияние и на предпочитанията му към физическата активност и спорт.

И така, ако сте родени под някои от въздушните зодии като Водолей, Везни или Близнаци, фитнесът ще ви подейства отпускащо, успокояващо.

Препоръчителни са вас са йога и пилатес, които на първо място ще укрепят душата ви, ще ви помогнат да се справите с депресия и стрес. А когато душата е наред, въздушните знаци са достатъчно силни да се грижат и за тялото си.

Пилатес

Ако сте родени под огнените знаци Лъв, Овен или Стрелец, притежавате енергия в излишно количество, която трябва по някакъв начин да бъзе изразходена. Така че за вас са препоръчителни спортове като футбол, бягане, интензивна гимнастика, плуване.

Родените под знаците на Дева, Козирог и Телец си падат малко мързеливи. Те трудно могат да бъдат накарани да се занимават с фитнес или друг спорт, дори и когато имат въпиюща нужда от това.

Затова за тях са препоръчителни разходки, ролкови кънки, велосипеди и други видове не толкова натоварващи спортове.

И накрая водните знаци Риби, Рак и Скорпион ще получат най-много удоволствие от танци или аеробика. Препоръчително за тях е и плуването. Те се чувстват по-добре, когато практикуват фитнес в група, отколкото ако са сами.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest