ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Как да се отървем от натрапника

Как да се отървем от натрапника

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1501
Скандал

Има мъже, които смятат, че да се натрапват постоянно е начин да ангажират вниманието на една жена и да я накарат да има чувства към тях. Понякога е много трудно да се отървете от натрапника, който ви преследва навсякъде.

Натрапникът не може да разбере, че насила хубост не става и ако не го харесвате, неговото поведение ще ви накара да изпитвате още по-неприятни чувства от присъствието му. Колкото и да се опитвате да отказвате на натрапника, той продължава да нахалства и да търси контакт с вас.

Много често се случва такъв тип мъже да се опитват да заговорят момиче на улицата, като забравят за правилата на доброто поведение. Дори момичето да покаже по всички възможни начини, че не иска да контактува с този мъж, дори да му го каже в прав текст, той отново и отново ще настоява на своето.

За да се отървете от натрапника, трябва да сте подготвени за подобен тип атака. Често се случва, че момичето не може да се отърве от натрапника, защото просто е прекалено възпитано или не знае какво точно да направи, за да го накара да се махне.

Натрапник

Този тип мъже обикновено проявяват нахалството си на обществени места - в някой мол, на улицата, в градския транспорт. Когато натрапникът се опита да настоява за контакт с вас, просто се слейте с тълпата. Отидете на място, където има много хора и той ще се принуди да се махне. Ако той продължава да настоява, помолете околните за помощ, за да ви отърват от преследването на непознат. Ако сте в мол, обърнете се към охраната.

Ако натрапникът ви досажда на улицата, му кажете, че ще извикате полиция. Започнете да говорите нервно и на висок глас, за да се откаже досадникът от намеренията си. Понякога натрапникът може да стане много нахален и да се опитва да ви докосва.

Веднага извадете телефона си и наберете произволен номер, след което кажете мъжко име и се оплачете, че някой ви досажда, като кажете точно къде се намирате. В повечето случаи този метод работи и натрапникът ще си тръгне, защото ще се изплаши, че наистина някой ще дойде.

Най-лесно е да се отървете от натрапника, ако изобщо не му обръщате никакво внимание. Този тип хора тълкуват и най-малкото внимание от страна на момичето, на което досаждат, като покана за по-близък контакт.

Затова просто го изгледайте лошо и продължете по пътя си, все едно го няма. Той ще се повърти около вас и като види, че няма никакъв шанс да го забележите, ще ви остави на мира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest