ezine.bg»Статии»Интимно»Как тя показва, че иска секс

Как тя показва, че иска секс

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Флирт
Бамбукова кутия за бижута с огледало-14%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
25.80 лв.
Виж ››

Когато една жена иска секс, тя никога няма да го каже директно. За целта ще използва знаци и намеци, които изпраща към обекта на желанието си. За да разберете, че дамата до вас иска интимни ласки, то следете за някоя от следните индикации:

Специално внимание

Когато цялата компания реши да прави нещо, което на вас не ви се нрави, а тя реши да остане и да ви прави компания, то това е сигурен знак, че иска да се опознаете по-добре и кой знае – да преминете на едно по-интимно ниво на общуване.

Размяна на усмивки

Усмивка

Ако тя отговори с усмивка на вашия поглед, то бъдете сигурни, че вече е открила нещо, което ѝ харесва и което иска да опита. Рискувайте и се запознайте с нея – може да последва една невероятна нощ.

Покана да влезете

Сигурен знак за желание за секс е поканата да влезете в дома ѝ. Ако я изпращате и тя ви покани, това е ясен намек как трябва да продължи вечерта, а именно - под завивките.

Говори за секс

Всеки път, когато тя говори за секс под каквато и да било форма, имайте предвид, че иска точно това с вас.

Споделя храна си

Друг сигурен знак е, когато споделя храна. Когато ви предлага да си вземете от нейната чиния означава, че ви се доверява и иска да остане с вас, ако не завинаги, то поне за през нощта.

Погледът ѝ е върху устните ви

Ако погледът на жената започне да се задържа по-дълги върху устните ви, то най-вероятно в главата ѝ вече се въртят приятни мисли. Не изпускайте момента, а направо я целунете страстно.

Свалки

Комплименти от нищото

Поднасянето на ненадейни комплименти също са признак за сексуално желание - особено ако в тях се посочва колко сексапилно изглеждате с новата си прилепнала риза.

Опити за допир

Всеки опит да ви докосне, колкото и невинен да изглежда той, е тайно изразено желание да е по-близка с вас. Всъщност във всяко подобно докосване няма нищо случайно.

Желанието ѝ се пренася върху предмети

Ако сте в заведение, то тя може да пренесе желанието си върху неодушевени предмети. Ако видите да пие бавно и нежно от сламката си или как гали чашата си, то значи е силно привлечена от вас.

Често си слага гланц или балсам

Устни

Когато жената е възбудена, устните ѝ изсъхват. Ако видите, че често ѝ се налага да ги овлажнява с гланц и червило, бъдете сигурни, че ви желае.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest