ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Катрин Вачева вдига сватба

Катрин Вачева вдига сватба

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k495
Катрин Вачева

Катрин Вачева бе изгонена от зрителите на ВИП Брадър този понеделник. Оказва се, че тя няма за какво да съжалява, тъй като се прибира при любимия си мъж, с когото ще сключи брак.

Оказва се, че преди да влезе в къщата, Вачева е получила предложение за брак. Това призна самата моделка пред Гала в На кафе. Сега, след като вече е навън, ѝ предстои сватба.

Думите на столичната бръмчалка бяха потвърдени още вечерта след излизането ѝ от къщата. Тогава млад и атлетичен мъж, непознат на светските среди, чакаше Катрин през Нови Хан. Той я придружил и до студиото на На кафе, където тя даде първото си интервю след излизането си от къщата на големия брат.

В къщата усилено се коментираше, че топмоделът си изкарва хляба, като практикува най-древната професия. Пред Гала тя обясни, че има собствен бизнес, а влизането в къща не е било с цел да си чисти имиджа. Катрин категорично заяви, че не се срамува от нищо нито в миналото си, нито в настоящето.

Освен от професията мнозина бяха заинтересованите и от образованието на Вачева. Още в къщата тя каза, че е учила две години психология, след което се отказала и завършила публична администрация. Въпреки сигурната ѝ заявка повечето съквартиранти се усъмниха в думите ѝ, като се има предвид общата култура, която показа в къщата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest