ezine.bg»Статии»Интимно»Съвети при трудно свършване при жените

Съвети при трудно свършване при жените

Оргазъм
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

За разлика от мъжете, жените могат да поддържат много високо ниво на възбуда, без да стигат до края. Много дами грешно си мислят, че са фригидни, защото изключително рядко стигат до кулминацията на сексуалния акт.

Явно женският оргазъм наистина е загадка. И колкото и да се говори, изписват и дават съвети за него, универсалната рецепта не съществува. За сметка на това обаче съществуват различни техники, които са доказали ефективността си във времето.

Преди да преминем към техниките, трябва да е съвсем ясно, че за да достигне до оргазъм, жената трябва да се отпусне, като изхвърли от мислите си всички проблеми и да фокусира мисленето си върху усещанията, които получава. Естествено припряността, неспокойствието, нервниченето, въобще негативните мисли могат само да попречат на процеса на възбуждане.

Може да получите оргазъм не само по време на проникване, но и преди това, по време на предиграта. Това превръща представителките на нежния пол в истински късметлийки! Ако достигнете оргазъм преди секс, ще сте още по-подготвена да получите втори по време на секса, като вторият ще бъде още по-дълбок.

Жена

Точно над клиторната качулка, във вдлъбнатината, където срамните устни се събират, е мястото, което има толкова много нервни окончания, че ако вие или партньорът ви го стимулирате по време на любовната игра, ще изживеете пълния си потенциал за сексуално удоволствие.

Друга техника е да се научите да стискате. Тоест - стягайте вашите тазови мускули, докато партньорът ви изважда пениса си, и ги отпускайте, когато прониква във вагината ви. Изисква малко практика, но стискането гарантирано ще даде летящ старт на вашите собствени оргазмични контракции.

Разбира се, за да усъвършенствате тази техника, може да се упражнявате на сухо. Стискането и отпускането на тазовите мускули е съвсем лесно упражнение, което жените дори несъзнателно правят, когато им се пишка.

Полезна е и техниката раждане. Това означава да напъвате вашите тазови мускули, което може да приближи G-точката ви до вагиналния отвор и да получите индиректна стимулация от пениса на партньора.

Широкото изпъване на краката ви и събирането им по време на мисионерската поза пък също би могло да повиши клиторната стимулация за по-разтърсващ и оргазъм.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest