ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Албена Михова заби нов младок

Албена Михова заби нов младок

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k495
Албена Михова заби нов младок

Албена Михова – една от най-популярните актриси у нас, за пореден път взриви обществеността.

Михова, която през изминалата година свали цели 15 кг, се отдаде на живот. Малко след като се раздели с досегашния си приятел Тома, тя откри своята нова изгора в лицето на поредния младеж. Името му е Николай Колев.

Николай играе в юношеския отбор на Славия. Той е едва 27-годишен, което го прави с 13 години по-млад от Албена Михова. Това обаче явно не е пречка за любовта между двамата.

Двойката не само не крие връзката си, дори напротив. Албена от няколко дни пуска фотоси в социалните мрежи, на които позира с Николай. Интимните отношения между двамата бяха категорично потвърдени от младежа, който побърза да напише под снимките пояснението: „Аз и голямата ми любов“.

Албена Михова винаги е имала афинитет към по-младите мъже. Доказателство за това е предишната ѝ връзка с Тома Здравков. Слуховете за раздялата им тръгнаха още през лятото, но не бяха потвърдени или опровергани.

От снимките обаче ясно си личи, че Албена не си губи времето в сълзи и терзания, а бързо се преориентира към друг кандидат. Може би връзката с по-млади мъже карат позастаряващата актриса да се чувства по-млада, коментират злите езици.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest