ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Милен Цветков е имал тежко детство

Милен Цветков е имал тежко детство

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k451
Милен Цветков
Снимка: fb-profil

Милен Цветков е сред най-популярните журналисти у нас. Всеки, който познава работата му знае, че той е сред водещите, които се стремят да постигнат своето със словесна агресия. Оказва се обаче, че има причина за всичко това. В живота си Цветков е преживял много тежки моменти, които са променили цялото му отношение към околните.

Животът на Милен Цветков става изключително тежък още когато навършва 7 годинки. Тогава почива майка му – нещо, което преобръща всичко и го превръща в коренно различен човек. Той възприема отбранителна позиция и изгражда стена между себе си и околния свят.

За агресивното отношение на Цветков помага и строгото, но в същото време аморално възпитание на баща му. Докато в дома му цари военна дисциплина, пред очите на детето родителят често сменя жените в леглото си.

Милен Цветков израства в една не толкова гостоприемна среда и често определя детството си като нещастно. Именно натрупаната оттогава агресия виждаме днес да излива водещият от малкия екран.

Това от години пречи на работата му, тъй като скандалите между него и зрителите са се превърнали в пословични. Милен често крещеше и обиждаше хората, които смееха да се обаждат в предаването Часът на Милен Цветков. Именно това стана и причина живата телефонна връзка със зрителите да бъде премахната.

Именно натрупаната агресия е причина и за неуспехите в любовния живот на водещия. Той имаше две жени, от които има и деца. И двете обаче напуснаха Цветков именно заради крайно агресивното му отношение у дома. И въпреки че то се е изразявало само в словесни нападки и никога във физически, и двете жени на журналиста избраха да продължат живота си без него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest