ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Петте типа жени, по които мъжете си падат

Петте типа жени, по които мъжете си падат

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
1 от 5 Снимки

1. Жените с пропорционално тяло


Най-привлекателните жени имат пропорционални талия, ханш и бедра. В съзнанието на мъжа женското тяло се свързва със здравословното състояние и плодородието. Правилно разпределените пропорции говорят за това, че жената не е предразположена към затлъстяване и други заболявания и може да износи здраво бебе. Правилното съотношение между обиколката на талията и тази на бедрата и ханша винаги привлича мъжките погледи. Това е закодирано в съзнанието им още от най-древни времена.

Мъжете имат своите ясно изградени представи за това каква жена имат. Учените са установили, че има пет типа жени, които са най-предпочитаните от силния пол.

Когато искате да задържите вниманието му, не е нужно да залагате на оскъдно бельо и приятен аромат. Мъжете са привлечени от много по-различни неща. Вижте в галерията горе кои са петте типа жени, които винаги улавят вниманието на силния пол:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Марко
Марко
16.02.2016 19:50
Това с пискливия глас много ми хареса... А на Марго, с неустановената полова принадлежност, искам да кажа, че не всички мъже са такива нерези, както То ги е описало
8
14
Марго
Марго
06.02.2016 21:50
Заблуда и фантазии.Каквато и да е,която и да е жената,мъжете си задоволяваме кефа.Жената не е кефа ни,а е участник в него!
18
7
liars
liars
03.12.2015 23:24
Това за грима не е вярно!
8
6