ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Оплюха семейството на Гери-Никол

Оплюха семейството на Гери-Никол

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Гери-Никол

Новият клип на младата певица Гери-Никол предизвика вълна от недоволство в социалната мрежа. Едва на 17, изпълнителката върти задните си части по начин, неподходящ за непълнолетна пред камера, и това накара много хора да оплюят семейството й, защото го е допуснало.

Клипа на песента "Момиче като мен" стана рекордьор по гледания не толкова заради звученето, колкото заради чупките в кръста, които прави Гери-Никол пред оператора.

Облечена изключително предизвикателно, с мрежест тоалет и високи ботуши, певицата със сигурност вече е успяла да се превърне в секс-символа на новата вълна от млади изпълнители.

Гери-Никол залага във видеото предимно на въртене на задните си части, но ако Ники Минаж, която имитира, може да си го позволи, то непълнолетната певица изглежда предизвикателно, но и тъжно. Може би затова над 19 000 души, които са гледали клипа, са натиснали бутона "не харесвам", което е повече от тези, които са го харесали.

Криско
Снимка: fb

Според коментарите в социалната мрежа е истинско чудо, че семейството на певицата е допуснало тя да бъде превръщана в сладострастно копие на Майли Сайръс. Следващото, което се очаква от Гери-Никол най-вероятно е да се пусне в клип гола, както направи Майли, за да събере по-голяма аудитория.

Гери-Никол, която направи разбиващия хит "Ела и си вземи" заедно с Криско, вече е в мокрите сънища на много българи.

Според колеги на изпълнителката стремежът й да направи бърза кариера може да предизвика точно обратния ефект и предизвикателното й поведение да не доведе до желаните резултати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest