ezine.bg»Статии»Интимно»Три процента от дамите имат фобия от пенис

Три процента от дамите имат фобия от пенис

Нина НордНина Норд
Джедай
2k382
Фобия от пенис
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Около три процента от нежните създания страдат от фобия от пенис и трудно осъществяват какъвто и да е вид полов контакт, твърдят американски сексолози.

Според тях това се дължи на стрес в детството, който жените са се опитали да заровят дълбоко в спомените си. Затова понякога дори не могат да разберат защо се страхуват дори от самия вид на мъжката гордост.

Секс игри

Сред митовете за увеличаване на мъжкия атрибут е тайландския, който е вкарал не един и двама мъже в болници. Според местни легенди пенисът става много по-голям, ако в него се инжектира смес от олио и тебешир. Естествено, това води до опасна инфекция, която може да свърши доста зле за смелия експериментатор.

Други желаещи да увеличат пениса си пък закачат тежести от по един и повече килограма. Така наистина пенисите им се удължават, но не могат да функционират правилно.

Много мъже по света са на мнение, че пенисите са им малки, въпреки че са съвсем нормални. Според статистиката 15 см е дължината на средностатистическия бял мъж, а малко над 13 см е средностатистическият размер на мъжете по света.

Мъжественост

В древна Гърция спортистите излагали на показ всички части на тялото си. Те тренирали голи, а в основата на пениса си връзвали специална кожена панделка.

Едни от най-прочутите пениси са тези на руснака Распутин и на френския император Наполеон. Според твърденията на изследователи на съдбата на тези важни части на знаменитостите, Распутин притежавал мъжественост, изразяваща се в 33 сантиметра.

Наполеон, който според една от версиите е отровен с арсеник, имал пенис, който от отровата се свил до около три сантиметра. По време на аутопсията той бил отрязан и през 1977 г. е продаден на търг за сумата от 1800 долара.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest