Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Български транссексуален модел покори Дубай

Български транссексуален модел покори Дубай

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k250
Български транссексуален модел покори Дубай
Снимка: hotarena-net

Български транссексуален модел проби за пръв път на модния подиум в Дубай. 21-годишната красавица разбива всички стереотипи и доказва, че красотата няма пол.

Ребека Хаджи има български корени и е първият транссексуален модел, който без проблем навлезе в модните среди в Арабските Емирства. В момента всички водещи модни агенции в Дубай се интересуват от нея и ангажиментите не спират, пише hotarena.net.

Ребека е открита от шефката на първата модна агенция за транссексуални модели. Тя я забелязва на състезание на Формула 1, на което Ребека е с приятеля си. Трансформацията ѝ е толкова успешна, че никой не може да повярва, че е родена като мъж.

Ребека бързо се ориентира в света на модата, а интересът към нея не стихва. Нейният случай е прецедент – тя е първият транссексуален модел, който дефилира в Арабските Емирства.

В световен мащаб първият транссексуален модел, който дефилира за Жан-Пол Готие, бе Андрей Пежич през 2011 година. Интересът към моделите от третия пол става все по-засилен. Те все по-често участват в модни дефилета и се снимат за кориците на списания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest