Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Ким Кардашиян яде собствената си плацента

Ким Кардашиян яде собствената си плацента

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k250
Ким Кардашиян

Ким Кардашиян е известна със своите странни приумици, но последната ѝ определено може да влезе в топ три. На официалната си страница тя обяви, че ще пие вълшебни хапчета, направени от плацентата на второто си дете, Сейнт, което роди преди дни. Според риалити звездата, хапчетата ще ѝ помогнат да се справи със следродилната депресия.

Оказва се, че приятелката на Кание Уест вече е прилагала този метода след раждането на първото си дете – момиченцето Норт. Тя взела идеята от свои приятели, които вече изпробвали метода и били страшно доволни.

При звездата вълшебните хапчета също имали уникално действие. Ким разказва, че когато вземе хапчето, усеща невероятен прилив на енергия. А от симптомите на депресия няма и следа.

Ким Кардашиан не е първата популярна личност, която прибягва до хапчета с плацента, за да пребори следродилната депресия. Практиката всъщност добива все по-широка популярност в Холивуд.

От нея до момента са се възползвали Алиша Силвърстоун, Дженюъри Джоунс, Холи Мадисън и други. Ким подозира, че и сестра ѝ Кортни, която има три деца, също е приемала от антидепресанта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest