Ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Виктор Калев е аут от Шоуто на Слави

Виктор Калев е аут от Шоуто на Слави

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k250
Виктор Калев
Снимка: SlavishowCom

Слави Трифонов окончателно изгони Виктор Калев. Шоуменът и актьорът не успяха да преодолеят различията помежду си и се разделиха.

Оказва се, че Виктор Калев сам е напуснал шоуто, но след като Слави директно го подканил да направи това. Дългият излял целия си гняв върху приятеля си, който не се поколебал и подал молба за напускане.

Слави Трифонов вдигнал чутовен скандал и му заявил, че ако не му изнасят правилата в предаването, може спокойно да си хваща пътя и да се измита. Причината се крие в това, че актьорът приема ѝ ангажименти и извън тези в Шоуто на Слави, което според последния било чисто предателство.

Освен това той дължал да е наясно с всяка друга работа на Калев и сам да дава разрешение дали да я поема или не. Актьорът обаче не се съобразявал с това, а след обидните думи окончателно решил да напусне.

Това не е първият случай на неразбирателство между двамата приятели в живота, но този път като че ли това е краят. Виктор Калев няма да престъпи достойнството си и отново да се завърне в шоуто, категорични са от екипа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest