ezine.bg»Статии»Интимно»Интимните играчки помагат за мултиоргазми

Интимните играчки помагат за мултиоргазми

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k495
Вибратор
Бамбукова кутия за бижута с огледало-18%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
24.60 лв.
Виж ››

Ако се чудите какво да подарите на половинката или на някоя по-палава приятелка за празник, трябва да се замислите за играчките за възрастни. Популярността им в последните години прогресивно нараства, а търсенето определя предлагането.

Колкото по-популярен става един продукт, толкова повече нарастват и опасенията относно безопасността му. Така например най-продаваната интимна играчка – вибраторите, поражда противоречиви реакции. Най-честите ползватели – жените, се притесняват дали те са напълно безвредни и могат ли по някакъв начин на навредят на интимното им здраве.

Запознати в областта коментират, че повод за притеснения няма. Изработваните в последните пет години вибратори са една огромна част от индустрията, занимаваща се с производството на секс играчки. Тя на практика е една от най-големите в света и няма как да си позволи да произвежда вредни за здравето продукти.

Оргазъм

Именно в последните години бяха разработени едни от най-сполучливите и разчупени видове вибратори. Зад изработката и дизайна им стоят медицински лица, лекари, дизайнери и сексолози, които посвещават немалка част от живота си в изработването на играчки, които не увреждат по никакъв начин ерогенните зони, дори напротив - подпомагат общата чувствителност там.

Наскоро проведено проучване доказа, че такива атрибути са в голяма помощ на дамите, които до този момент са изпитвали определено затруднение да свършват вагинален секс с половинката. След месец-два редовна употреба на мултифункционален вибратор чувствителността в тази зона се повишава, с което пропорционално нараства и възможността дори за мултиоргазми. Това прави вибраторите не само безвредни, а и изключително полезни.

Вибратори

Освен това вибраторите и секс играчките се произвеждат от материал, избран под специален лекарски подбор. Дизайнът на всеки от тези продукти е прецизно тестван, за да създава само приятни емоции у потребителите си и никакъв дискомфорт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest