Ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Сериалът Приятели се завръща

Сериалът Приятели се завръща

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k248
Приятели

Стартират снимките на Приятели 2 – продължението на един от най-хитовите сериали на всички времена. Лентата ще се завърне с чисто нови серии на екрана, за радост на милионите фенове на ситкома.

Идеята за продължението на Приятели е на един от актьорите - Дейвид Шуимър, който изигра ролята на Рос Гейлър. През последните 11 години той се разви като продуцент и режисьор. Той възнамерява да направи продължение, което обаче ще е с малко по-различна концепция.

В Приятели фокусът бе върху живота и перипетиите на млада компания, техните любовни връзки и ежедневно събиране в близко кафе. Приятели 2 ще се фокусира върху същите герои, които обаче вече са големи хора, с деца. Ситкомът ще бъде по-скоро семейна комедия, подобно на Всички обичат Реймънд.

Проектът все още е в зародиш и не се знае дали ще получи одобрение. Останалите петима от актьорския състав все още не са уведомени и не се знае дали ще се съгласят. Въпреки това почитателите на Приятели тайно се надяват продължение да има. Някои от актьорите през годините също изразиха подобно желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest