ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Николета Лозанова ще пише книга

Николета Лозанова ще пише книга

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k495
Николета Лозанова ще пише книга
Снимка: Асен Петров

Николета Лозанова е решила да издаде книга. В нея тя ще разкрие цялата истина за живота си.

Николета Лозанова ще пише книга, която със сигурност ще се превърне в истински бестселър. В нея плеймейтката ще разкрие абсолютно всички истини за себе си и хората, които са или са били в живота ѝ през всичките тези години.

Всяка глава ще бъде посветена на отделна година от живота ѝ. Безспорно най-интересна за почитателите на тв водещата ще е тази за изминалата 2015 година. В нея се случиха много неща, най-коментираното от които е подаването на молба за развод от страна на съпруга ѝ Валери Божинов.

Наскоро стана ясно защо разтрогването на брака се бави. Оказва се, че Николета чака окончателното решение на съда по въпроса за неправомерното уволнение на Божинов от Спортинг. От това футболистът трябва да вземе над 3.5 млн евро, половината от които по закон ще бъдат присъдени на Николета при развода.

Делото е насрочено за края на месец януари, когато се очаква и подписване на последните документи по разформироване на брака им. Освен тези пари майката на второто дете на Валери ще получи и половината от другите движими и недвижими имущества, придобити по време на брака.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest