ezine.bg»Статии»Интимно»Полово предавана болест според зодията

Полово предавана болест според зодията

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190371
Секс
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

За никого не е тайна, че зодиите до голяма степен са определящи за нашето поведение и здраве. Известни са също така някои теории, според които може да се открие връзка между представителите на отделните зодиакални знаци и някои полови заболявания. Вижте какво казват астролозите по въпроса.

Овен

Овните са темпераментни и импулсивни личности, които попаднат ли във вихъра на страстта, невинаги се сещат за рисковете от необезопасения секс. За жалост обаче точно това е причината тези куражлии в даден момент да се окажат с трихомониаза.

Телец

Родените под знака на Телеца са търпеливи, но и много страстни личности. Като цяло те се стремят към моногамни връзки, но не е изключено в даден момент от живота си да се подадат на безразборен секс. Тогава изключително неприятно заболяване като трипер може да ги върне в реалността.

Близнаци

Близнаците обожават секса и ако срещнат подходящ партньор, направо не могат да му се наситят. Те са склонни да вземат предпазни средства, поради което рядко страдат от полово предавани заболявания. Заради сексуалната си ненаситност обаче са склонни да докарат на себе си и своя партньор някои нежелани сексуални травми.

Рак

Раците са обичливи същества, които предпочитат семейния уют и моногамните връзки. Така че за тях безразборният секс не е особено присъщ. Същевременно астролозите отбелязват, че раците са много чувствителни и изживяват тежко някои събития. Именно стресът, придружен със занижен имунитет обаче, може да отключи някои доста неприятни заболявания като генитален херпес.

Интимно

Лъв

Лъвовете се отличават със своята самолюбива натура. Представителите на тази зодия обичат да четката егото си, като сменят завоевание след завоевание. За жалост, честата смяна на сексуални партньори обаче може да им докара хламидия.

Дева

Девите се славят със своята стриктност и предпазливост. Ето защо вземането на предпазни средства за тях си е направо задължителен елемент от любовната игра. Все пак никой не е застрахован от заразяване с полова болест, така че дори представителите на този знак рано или късно могат да се оплачат най-малкото от трихомоназа и кандидоза.

Везни

Везните са праволинейни и дори скучни хора, които са склонни изцяло да се отдадат на своята половинка. Те предпочитат обезопасените сексуални контакти и рядко биха си позволили да рискуват. Въпреки това не е изключено да се сдобият с гъбички или кондиломи заради недотолкова стриктните си партьори.

Скорпион

Скорпионите са темпераментни и сексуални натури, които обожават оралния секс. Когато се разгорещят, те също са склонни да забравят за предпазните средства и тогава стават жертва на сифилиса, който лесно се разпространява при орални ласки.

Стрелец

Представителите на този знак са известни със своя авантюризъм, който е застъпен дори в сексуалния им живот. За жалост обаче, сексът в басейн или в морето крие много рискове, сред които доста неприятни полови инфекции.

Козирог

Желанието за свобода и изгарящата страст са изключително присъщи на козирозите. Те не признават правилата на околните и ако са сметнали, че рисковият секс им допада повече, няма как да ги убедите в обратното. По време на своите сексуални авантюри могат да се сдобият с нежелан подарък като гонорея.

Водолей

Водолеите са не по-малки авантюристи от Стрелците. Ето защо и за тях гъбичните инфекции не са чак толкова чужди. Добрата новина в случая е, че като цяло Водолеят има склонността бързо да се възстановява при боледуване, така че страданието му няма да продължи дълго време.

Риби

Родените под този знак се влюбват лесно и когато това се случи, губят напълно разсъдъка си. Те искат изцяло да се отдадат на своята половинка и понякога вземането на предпазни средства им се вижда ненужно. Но пък заради такива необмислени постъпки често страдат от кондиломи, гонорея, генетални херпеси.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest